Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης > Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας: Από τη θεωρία στην πράξη

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Επειδή πολλοί μπορεί να πούν οτι ωραία μας τα λές στη θεωρία για να σε δούμε στην πράξη, προσθέτω τα εξής:

Μετά από τη διαδικασία της δημιουργίας των ιστοσελίδων ενός site, εφαρμόζουμε την προώθηση τους με στόχο την υψηλότερη δυνατή κατάταξη στα αποτελέσματα των search engines (όπως για παράδειγμα το Google, το Bing και το Yahoo).

Όπως σας περιγράφω και στο βιβλίο τα αποτελέσματα έρχονται από την πρώτη κιόλας ημέρα. Πάντα με σεβασμό στις οδηγίες και στους κανόνες κατάταξης που συνιστούν οι μηχανές αναζήτησης, μπορούμε να δούμε το site μας να καταχωρείται άμεσα και στη συνέχεια να κατατάσσεται για τις λέξεις κλειδιά της επιλογής μας.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω δύο βίντεο με ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου 2011 - την ημέρα που ανέβηκε το seoptimization.gr στο internet. Μέσα σε διάστημα μερικών ωρών το site που δημιούργησα από το μηδέν, ανιχνεύεται και καταχωρείται από το Google (όπως ακριβώς σας περιγράφω και στις σελίδες του οδηγού).


Video 1 Video 2


Στη συνέχεια και μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα το site κατατάσσεται για όλες τις λέξεις που το χαρακτηρίζουν και πετυχαίνει αυτό που έχει στοχεύσει απο την αρχή: την εμφάνση του δηλαδή στις πρώτες θέσεις για τις λέξεις - κλειδιά που είχαν επιλεχτεί κατα τη διαδικασία της ανάλυσης.

Συγκεκριμένα:

     
Βιβλίο SEO  #2 Search engine optimization book Greece    #1 SEO book Greece    #1
   
Βιβλίο search engine optimization   #2 Greek SEO book   #3 Greek search engine optimization book   #1